Ronald en Bianca Walter
Ronald en Bianca Walter Foto:

Waar Papgat op draait…

Carnaval

Sint-Oedenrode – Nog een paar weken en dan barst het feestgedruis weer los in Papgat. Er is dan weer van alles te doen voor alle lagen van de bevolking. Optochten, kindercarnaval, de carnavalsmis, het ritueel bij ‘t kapelleke en heel veel verschillende andere activiteiten. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Achter ieder evenementje gaat een commissie schuil. Heel carnaval wordt door tientallen vrijwilligers gedragen. We stellen er enkelen aan je voor in de komende editie van DeMooiRooiKrant.

Ronald en Bianca Walter
Ronald 46 jaar Bianca 39 jaar

Ronald en Bianca zitten nog niet in een commissie. Ze gaan het eerst een jaartje allemaal meemaken om te zien wat er allemaal op hun pad komt. 

Wat is jullie binding met carnaval?
Altijd tijdens de carnaval zijn we ergens te vinden in het dorp, in de tent en vorig jaar mochten we helpen bij het Glazen Huis. Elk jaar weer werden we benaderd door Frank en zo begon het. Zo’n zes jaar geleden kwamen Frank en Elise bij ons om te vragen of we in de Raad van Elf wilden van Papgat. Jeetje, dat overviel ons, maar eigenlijk voelden we ons toch ook vereerd! 

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant