Elias Alhajjar samen met zijn gezin voor Sint Larissa.
Elias Alhajjar samen met zijn gezin voor Sint Larissa. Foto: Jos van Nunen

Sint-Larissa nieuwe pizzeria en grillroom

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - De Syrische ondernemer Elias Alhajjar is al enige weken de trotse eigenaar van een eigen pizzeria en grillroom aan het Kerkplein in Sint-Oedenrode. Hij heeft de zaak overgenomen en van een nieuwe naam voorzien, genoemd naar zijn dochter.

Inmiddels hebben Elias, zijn vrouw Ezdehar en de rest van het gezin en de familie de draai gevonden. Dat merken ze omdat steeds meer klanten de weg naar hen weten te vinden.
Sint Larissa serveert gerechten om af te halen, te laten bezorgen of om in het restaurant te eten. Deze gerechten zijn goedgevulde pizza’s, kapsalons en spare ribs. “Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en tegen een vriendelijke prijs”, beveelt Elias aan. Iedere dag is de zaak vanaf 16.00 uur open. Na 17.00 uur is het restaurant noodgedwongen gesloten maar gaat het afhalen en bezorgen juist van start.
Elias en Ezdehar zijn noodgedwongen met hun familie vanuit Damascus (Syrië) naar Nederland gekomen. Ook daar was hij ondernemer. In Son en Breugel wonende, hebben zij snel de Nederlandse taal geleerd. Daarnaast werkte Elias bij een gerenommeerde pizzabakker in Son en Breugel. Daar leerde hij het vak. Wederom een eigen zaak beginnen is voor hem dan ook een logische volgende stap.

Veel Rooienaren hebben al kennis gemaakt met de familie en met de uitgebreide kaart van Sint Larissa. Elias en Ezdehar heten iedereen van harte welkom.