Nicky van de Laar
Nicky van de Laar Foto:

Vrijwilligers in het zonnetje

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - Dag van de Vrijwilliger. Dat was het dinsdag. Daarom is het een goed moment om eens stil te staan bij al die vrijwilligers die samen de hoeksteen van de samenleving vormen. Ook in Sint-Oedenrode lopen er vele honderden, misschien wel duizenden rond. Na een oproep kregen we lof uitingen voor deze mensen binnen. 

Theo is nagenoeg dagelijks aan het werk op de kinderboerderij. Hij staat altijd klaar en wil alles mee doen, het liefst zou hij er wel willen wonen als dat mocht van ‘zijn’ Rita.

Kinderboerderij Kienehoeve

Mijn broer Jan de Wit is vrijwilliger bij de voedselbank. Hij heeft het de laatste tijd erg moeilijk, want door een (mislukte) oogoperatie is hij nu een tijdje uit de running. Wat hij heel erg vervelend vindt! Normaal is hij altijd graag bezig met HELPEN.

Bep Timmers

Mousa is ongeveer 10 jaar geleden met zijn gezin gevlucht uit Syrië en nu alweer 5 jaar geleden neergestreken in het prachtige Rooi. Ondanks dat hij geen dochter heeft die bij Rhode voetbalt, is hij al ruim 5 jaar trainer/coach bij een meisjesvoetbalteam. Op dit moment staat hij met MO19-1 drie keer in de week op het voetbalveld. De meiden lopen helemaal weg met hem en hebben zelfs een Instagramaccount aangemaakt om de avonturen die zij samen beleven vast te leggen op @moussa_reist_door_nederland. Iemand die met zijn gezin zo z’n best doet om te integreren in de samenleving verdient het om in het zonnetje gezet te worden!

Gerton Hermes

Ik wil graag Anne van Beljouw-van de Sande in het zonnetje zetten. Zij doet veel voor allerlei muzikale en ook kerkelijke activiteiten. Men kan altijd een beroep op haar doen. Ze staat voor iedereen klaar.

Toos Sijbers


Wij zijn enorm blij met Nicky vd Laar. De afgelopen maanden is zij ons komen ondersteunen in de zorg. En wat doet ze dit geweldig! Wij van team Lavendel zijn enorm blij met haar en namens onze bewoners een dikke knuffel.

Caroline van den Langenberg

Toon van Dijk staat altijd voor iedereen klaar, een belletje en hij is er. Als vrijwilliger bij d’n einder staat hij altijd paraat In de buurt is hij er voor iedereen.


Naast voorzitter van de Dorpsraad in Nijnsel is René Voss de nieuwe kartrekker van De Beckart 2.0. Verder is hij de voorzitter, aanjager van de kermisgroep. Een dank je wel namens de gemeenschap is zeker op zijn plaats!

Erik Hoppenbrouwers


Een friemeldeken geeft dementerenden afleiding en rust. Vrijwilligers in Bladel maken ze en mijn ouders Wim en Martje van de Sande brengen deze dan met de fiets naar vele Brabantse verpleeghuizen. Petje af!

Hanneke van Hastenberg


Mia van Boxtel zet zich belangeloos in voor de mensen die haar hulp goed kunnen gebruiken. Zowel op taalgebied als ook bij andere zaken.. Petje af Mia !

Yvonne van Haaren


Ik wil vrijwilliger Wil Passier in het zonnetje zetten. Ik heb enorm veel bewondering voor alles wat je doet en ben je daar erg dankbaar voor. Je bent een toppertje.

Jurgen

Jan de Wit
Mousa en zijn dames.
Mia van Boxtel
René Voss
Theo Huisman
Toon van Dijk
Wil Passier
Wim en Martje van de Sande