Sybe van Doorn
Sybe van Doorn Foto: Jos van Nunen

Sybe van Doorn werkt met Odys voornamelijk met refurbished producten

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - We zijn alweer toe aan de volgende ronde van de rubriek ‘Hoe Sint-Oedenrode onderneemt...’ Een samenwerking tussen BtB Sint-Oedenrode en DeMooiRooiKrant. Deze keer wordt de branche zakelijke dienstverlening aangestipt. Sybe van Doorn is een kersvers lid van de BtB. Wat is zijn bezigheid? 

Je bent een vers lid van BtB. Omschrijf je bedrijf eens.
Odys is een bedrijf dat audiovisuele middelen levert aan de B2B markt. Het is een combinatie van een handels- en dienstonderneming. Dit houdt in dat bij Odys zowel alleen het fysieke product aangeschaft kan worden als de installatiedienst voor het monteren van de producten. De klant is vrij om hierin te kiezen. Voorbeelden van producten zijn grote touchscreen monitoren om op te presenteren, speakers, beamers, randapparatuur, computers etc.

Wat is een sterk punt en wat wil je verbeteren?
Een sterk punt en wat Odys uniek maakt, is dat er voornamelijk met refurbished producten gewerkt wordt. Zo wil Odys het milieu ontlasten en ervoor zorgen dat ook bedrijven met minder budget toch gebruik kunnen maken van hoogwaardige kwaliteit AV producten. Doordat Odys zoveel mogelijk met refurbished producten werkt, is het bedrijf erg afhankelijk van de toestroom van deze producten. Hierdoor kan dus helaas niet altijd gekozen worden voor een refurbished oplossing. In de toekomst zal het netwerk van inkoopkanalen nog meer uitgebreid kunnen worden om dit op te lossen.

Hoe ga je de komende tijd het bedrijf ontwikkelen?
Op dit moment is er veel aan het gebeuren. Zo gaat er een extra opslaglocatie bij gehuurd worden om extra spullen op te kunnen slaan. Ook is er een samenwerking met een marketingbedrijf aangegaan. Zij gaan vanaf 1 januari voor minimaal een half jaar aan de slag om de vindbaarheid van Odys online te vergroten. Ten slotte zal in het komende half jaar personeel aangetrokken moeten worden om de hopelijke groei die er aan zit te komen goed op te kunnen vangen. Veel mooie, maar ook spannende stappen die ervoor zorgen dat Odys door blijft groeien.