De intocht in Rooi gaat door.
De intocht in Rooi gaat door. Foto: jos vcan nunen

Hij komt, hij komt… Sinterklaas 14 november in Rooi!?

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - Nog heel even wachten en dan is het eindelijk zo ver! Sinterklaas, de Pieten en zijn paard O - Zo - Snel zitten alweer een tijdje op de stoomboot en zijn onderweg naar Nederland. Maar hebben jullie de boot al gevonden? De Pieten die eerder naar Nederland zijn vertrokken zijn druk op zoek naar de stoomboot, maar kunnen deze nog nergens vinden. Help jij hen zoeken?

Op de Facebookpagina van SintRooi zie je de Pieten zoeken, maar zoeken ze wel op de juiste plek? Sinterklaas moet zondag 14 november wel op tijd aankomen in Rooi, want we willen natuurlijk niet nog een jaar de Sinterklaasintocht missen!

Zorg dat je zondag 14 november om 13.00 uur klaar staat op de Jongsingel bij de Dommel, want dan komen we er achter of de Sint en zijn Pieten op tijd in Rooi aan zullen komen dit jaar. De intocht loopt van de Jongsingel, via de Philippusstraat en de Borchmolendijk naar het Kerkplein. Op het Kerkplein hebben we vanaf +/- 15.00 uur een spetterende afsluiting in de tent op het Kerkplein. Papa’s en mama’s let op! Want iedereen van 13 jaar of ouder moet een Coronabewijs kunnen laten zien om de tent in te kunnen, want Corona is helaas nog niet weg. Sinterklaas en zijn Pieten hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op zondag 14 november!