Afbeelding

Hier moet jij aan denken wanneer je jeans aanschaft!

Ingezonden Ingezonden

Je loopt door de winkelstraat, en opeens word jij aangetrokken tot een broek. Hij lijkt perfect, zo mooi is hij. Maar, wanneer jij hem past, merk je dat hij eigenlijk helemaal niet bij jou past. Dit is heel jammer, maar gelukkig ook makkelijk te voorkomen. In deze blog zullen wij namelijk uitleggen waar jij op moet letten, om de perfecte jeans te vinden!

  1. Lichaamsbouw

Elk lichaam is uniek, wat ook betekent dat elk lichaam een ander soort jeans nodig heeft. Je silhouet heeft namelijk veel invloed op hoe een jeans  valt, en of dit jou staat of niet. Skinny jeans zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor wanneer jij een I-silhouet hebt, maar juist niet wanneer jij een O-silhouet hebt. Wanneer dit het geval is, zijn juist broeken met een slanke rechte pijp het mooist. Het is echter niet altijd belangrijk hoe mooi iets staat: jeans moeten ook comfortabel zijn. Als dit niet het geval is, is het het niet waard om deze jeans te dragen.

  1. Billen

Als jij mooie billen hebt, mag je hier zeker trots op zijn. Je kan dit dus ook zeker laten zien, maar hoe doe je dat eigenlijk? Het is belangrijk om de jeans te kopen in de kleinst passende maat. Jeans lopen uit, wat betekent dat deze groter worden, des te meer je ze draagt. Hier moet je rekening mee houden wanneer jij je billen goed uit wilt laten komen, want een loszittende jeans accentueert jouw billen minder goed. Het helpt ook enorm om een lichte jeans te kopen, aangezien dit de nadruk legt op jouw figuur. Donker gekleurde jeans kleden juist af; hier komen jouw billen dus ook minder fortuinlijk in naar voren.

  1. Wees niet bang om te proberen

“Ik vind het een leuke jeans, maar ik zou zoiets nooit zelf aan doen.”, is een uitspraak die wij te vaak horen. Want, hoezo eigenlijk niet? Wanneer jij gaat shoppen, raden wij het aan om de angst om nieuwe dingen uit te proberen aan de kant te zetten. Misschien vind jij wel de perfecte jeans, maar pas jij ze niet, omdat je nog nooit zoiets hebt gehad. Shoppen is sowieso het leukst om met z’n tweeën te doen, dus geef elkaar ook af en toe tips. Daag elkaar uit om nieuwe dingen te proberen; wie weet resulteert het in een nieuw paar favoriete jeans.