Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Zomercarnaval voor de jeugd in de startblokken

Verenigingen

Sint-Oedenrode - Stichting Jeugdcarnaval is er klaar voor om het komend weekend zomercarnaval met de jeugd van de basisschool groep 5 t/m 8 te vieren! Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli gaat de zon weer schijnen en is het tijd voor ZOMERCARNAVAL!

Door: Hettie van der Meijden

In de Beurs zijn alle kinderen van de basisschool van groep 5 t/m 8 welkom van 18.00 tot 21.00 uur. Toegangs-strippenkaarten à € 5,00 zijn tot donderdag 8 juli te koop bij Roxs Elektro en ‘de Beurs’. Stichting Jeugdcarnaval houdt de corona-regels in de gaten. Als er nog voldoende ruimte in ‘de Beurs’ is zullen er ook op de avonden zelf nog kaarten aan de deur worden verkocht.

Zoek een leuke zomerse carnavals outfit uit voor vrijdag want dan is het thema Carnaval en op zaterdag natuurlijk zoveel mogelijk witte en neon kleding voor het Glow-in-the-dark feest. Stichting Jeugdcarnaval en de jeugdraad hebben er zin in en hopen veel jeugd te ontvangen voor een gezellig, fantastisch en geweldig Zomercarnaval.

Jeugdraad on tour

Op zondag 11 juli gaat de jeugdraad on tour. Ze gaan alle carnavalsclubs van Papgat bezoeken om samen met hen een ‘raar’ vi(e)rus Carnaval jaar af te ronden. De carnavalsclubs hebben afgelopen jaar voor verschillende challenges gezorgd waarvoor de jeugdraad actief uitgedaagd werd. Zondag is het moment aangebroken om daar nog even met z’n allen op terug te kijken en meteen een wens uit te spreken dat we in 2022 weer met z’n allen carnaval kunnen vieren.

Dolle bolle bal

Op zaterdagmiddag worden ook de kinderen en volwassen met een beperking niet vergeten. Zij krijgen een zomerse vorm van het dolle bolle bal aangeboden. Een gezellige middag met veel plezier en gezellige muziek. Gelukkig is er voor hen een corona-proof manier gevonden om zomercarnaval te vieren. Helaas is dat nog niet mogelijk voor de jeugd van de middelbare school t/m 17 jaar. Stichting Jeugdcarnaval vindt dit zeer jammer en hoopt dat het ook voor hen weer snel mogelijk is om carnaval te vieren.

Afbeelding