De opbrengst wordt geteld.
De opbrengst wordt geteld.

Tussenstand Goede Doelen Week is indrukwekkend

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Bent u ook zo benieuwd naar de eindopbrengst van de Goede Doelen Week? Overtreffen de inwoners van Sint-Oedenrode zichzelf ook dit jaar met hun donaties, en geven zij ook nu weer blijk van hun solidariteit? Zoals u weet kon dat op twee manieren… via de bekende enveloppe, maar nu ook digitaal.

De afgelopen jaren bleek de GDW in Sint Oedenrode al een groot succes. Vorig jaar was de opbrengst maar liefst €29.000, en daarmee gelijk  aan de gezamenlijke opbrengst van alle collectes in de jaren voorafgaande aan de Goede Doelen Week. De opbrengst van de eerste Goede Doelen Week (2019)  sprong daar zelfs met kop en schouder bovenuit. Toen werd ruim €61800, - opgehaald, ruim twee keer zoveel!

Afgelopen donderdag leverden alle collectanten de emmers met daarin de enveloppen met het opgehaalde geld in. Nu is het tellen en hertellen gestart. Dat moet immers zorgvuldig gebeuren en kost dus extra tijd. Dan moet nog berekend worden wat elke organisatie krijgt. Dat zorgt ervoor dat het eindbedrag nog niet bekend is. Wel kan nu al een tussenstand worden opgemaakt. Gemeld kan worden dat op zondagochtend een bedrag van € 49.000 was geteld.

Hoe groot het bedrag uiteindelijk zal zijn, is nog de vraag, want heeft u de collectant gemist? Er kan  nog steeds digitaal gedoneerd worden. Tot 10 juli a.s. houdt Stichting Goede Doelen Week de doneerpagina op de website open.  U kunt dus nog altijd een duit in het ‘digitale zakje’ doen en de goede doelen steunen. Zie hiervoor de website van de Stichting: www.goededoelenweeksintoedenrode.nl/doneren. Of u gebruikt de QR code op het eerder verstrekte invulformulier. U kunt ook een bedrag overmaken op NL 91 RABO 033 2090 730 t.n.v. Stichting Goede Doelen Week Sint Oedenrode. Na 11 juli hoopt de stichting u te vertellen dat er weer een schitterend bedrag werd opgehaald.

Afbeelding