Afbeelding

Lokaal radiostation wil ook maatschappelijke rol pakken

Roois nieuws

Meierijstad - Heeft u ze inmiddels al gehoord? OSR 920, een omroep van muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers. Sinds 23 januari 2021 verzorgt OSR 920 het muzikale gedeelte, dus de radioprogramma’s die u hoort bij Omroep Meierij. Ook buiten de regio zijn zij te beluisteren en wel op Fm 107,1 Ether, Kabel tv & radio, DAB+ en online via alle denkbare kanalen. OSR staat voor Omroepstichting Regionaal en is ontsprongen uit de muziekliefhebberij van een aantal radiomakers die tientallen jaren ervaring hebben bij lokale en commerciële omroepen.

OSR 920 maakt radioprogramma’s voor een breed publiek. De focus ligt hierbij op de “volwassen” luisteraar. Met volwassen bedoelen ze de luisteraar die houdt van goede, luisterbare (pop)muziek in de breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan muziek van Bob Dylan, maar ook muziek van De Dijk, de Dire Straits en Kensington komen bij ons voorbij in een uitgekiende mix die niet snel verveelt. Op zaterdagavond draaien ze enkel vanaf vinyl.

Buiten dat OSR 920 een station is voor de échte muziekliefhebber, zijn er plannen om in de toekomst het gezicht te laten zien op evenementen binnen de gemeente Meierijstad. Op deze manier willen zij zich als een omroep met een maatschappelijk karakter ontwikkelen. Om hen een warm hart toe te dragen kan ook jij ‘vriend’ worden. En dit al voor een tientje per jaar. Je wordt dan “Vriendje voor een Tientje”. Kijk hiervoor even op www.osr920.nl. OSR 920/Omroep Meierij verwelkomt ook graag bedrijven van groot tot klein om te zien wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Wilt u met uw bedrijf uitdragen dat u hart heeft voor de regio Meierijstad en tevens partner van OSR 920 worden, wilt u dat uw klanten u op een makkelijke manier herkennen? Bel dan voor meer info met Ben van Riel: 085-8009920 of 06-55815958. Ook zijn zij te bereiken op osr920@omroepregionaal.nl.