Bij Werotax staan ze nooit stil.
Bij Werotax staan ze nooit stil. Foto: Jos van Nunen

Gratis met de taxi naar het stembureau

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Het taxibedrijf Werotax, dat gevestigd is op de grens van Sint-Oedenrode en Son en Breugel, heeft een ludieke actie op touw gezet. Tijdens de verkiezingen van 15, 16 en 17 maart brengt het mensen gratis naar een stembureau in beide dorpen.

“Tijdens de Coronacrisis overweegt u wellicht een keer niet te stemmen? Laat ons u overhalen toch te gaan stemmen! Wij brengen u geheel kosteloos naar het stembureau en brengen u na afloop uiteraard weer veilig thuis. Geheel volgens de laatste Corona protocollen dus veilig en gemakkelijk!” zo laat Werotax in een persbericht weten. Op 15, 16 en 17 maart tussen 9.00 uur en 11.30 uur en 13.30 uur en 17.00 uur rijden zij gratis naar de stembureaus in Son & Breugel en Sint Oedenrode.

Mensen die gebruik willen maken van deze gratis dienst, kunnen via het online formulier een taxirit reserveren. Gratis stemmen met de taxi in drie stappen: Reserveer uw rit op www.werotax.nl/stemmen, ze plannen uw rit in, u krijgt van Werotax een bevestiging hoe laat zij u op komen halen.

Werotax heeft net als veel ondernemers in deze tijd veel last van de Coronacrisis en ook financieel heeft dat zo zijn gevolgen, toch blijven ze niet bij de pakken neer zitten en kiezen ze voor de vlucht vooruit. Zo hadden ze eerder al initiatieven voor een eigen boodschappendienst, een koeriersdienst en een DHL pakketpunt.