Bram is trots op de nieuwe zaak.
Bram is trots op de nieuwe zaak. Foto: Jeroen van de Sande

Kledingzaak Seegers zorgt voor volle promenade

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Na anderhalve maand hard werken is afgelopen dinsdagmorgen een gloednieuwe modezaak van start gegaan in Sint-Oedenrode. Aan de Borchgrave, precies tegen over Jumbo, prijkt de naam Seegers aan de gevel. Het is de opvolger van Muller Mode, die na vele tientallen jaren de Markt heeft verlaten.

Bram en Marloes Seegers waren de uitbaters van Muller Mode. Onlangs maakten ze de keuze om te vertrekken en gingen ze op zoek naar een andere locatie. Al snel kwamen ze uit bij het pand waar voorheen Zeeman was gevestigd. Na even twijfelen besloten ze om voor een compleet nieuwe start te gaan en daarom toverden ze ook een nieuwe naam uit de hoed. Geen verrassende naam, wel fris en passend bij de mode die het stel verkoopt.

Bram is blij met de nieuwe plek. “De loop is er, als je alleen al ziet hoeveel verkeersbewegingen er zijn!” is hij enthousiast. Dinsdagochtend gooide hij voor het eerst de deuren ‘open’. Vanaf woensdag 3 maart mag er op afspraak gewinkeld worden. Daar gaat Seegers volop aan meedoen. “De afgelopen weken hebben ontzettend veel mensen gebeld. Om een afspraak te maken, maar ook om te vragen hoe het gaat. Het geeft de burger moed en we hebben er veel zin in.”

De bezoekers van de winkel zullen ongeveer een zelfde assortiment zien als bij Muller Mode. Vertrouwde merken, maar ook enkele verrassende nieuwe. Alleen het aanbod in pakken is teruggeschroefd. “Al heb ik die nog altijd snel besteld”, geeft de ondernemer aan. Met de komst van Seegers is de gehele promenade aan de Borchgrave inmiddels gevuld en daar zullen ook de andere ondernemers in de straat content mee zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding