Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 20d62b
Sport

Boskant hervat met overwinning

Boskant kende een moeizame start uit in Biezenmortel. Over de gehele wedstrijd gezien was de 0-3 overwinning dik verdiend. 

De eerste 20 minuten waren echter voor de thuisclub. Met veel inzet op een lastig te bespelen veld was VCB in die periode het bovenliggend team. Het kreeg ook enkele goede mogelijkheden. In de 4e minuut raakte Koen Moerenhout de buitenkant van de paal. In de 17e minuut was hij opnieuw gevaarlijk. Bij de voorzet die hij met het hoofd verlengde  moest Boskant doelman Vincent Staals vol aan de bak. Langzamerhand kwam ook Boskant wat beter in het spel. Het kreeg enkele mogelijkheden, maar de echte scherpte ontbrak. Toch zou het nog scoren voor de theepauze. Na een aanval over links, belandde de bal uiteindelijk vanaf de rechterflank voor de voeten van Rens van de Wijdeven die de bal, onhoudbaar voor VCB doelman Luca van Overveld, keurig in de kruising plaatste.
Na rust was de wedstrijd binnen 3 minuten gelopen. Een vrije trap werd door de verdediging van de thuisclub slecht verwerkt, zodat een attente Brett Veldkamp simpel de 0-2 kon aantekenen. In de 59e minuut was het helemaal gelopen toen de voorzet van Roy van der Linden, na enig geharrewar voor het doel, door Frank van der Heijden tegen de touwen werd gewerkt: 0-3. 
Komend weekend is er opnieuw een beperkt competitieprogramma. Alleen voor Boskant 1, om 14.00 uur uit naar OSC'45 (Orthen) en Boskant 2, om 11.00 uur uit tegen Vianen 2 er staat een wedstrijd gepland.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!