Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: fb6ddf
Foto: Jos van Nunen
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Geef jij de optocht in Papgat mee kleur?

Sint-Oedenrode - Straks, tijdens het Carnavalsfeest in Papgat op zondag 23 februari 2020, lopen alle Papbuiken massaal uit om onze trots, de prachtige optocht, te bewonderen. De hele winter is door clubs en individuele mensen bedacht, gebouwd en uitgevoerd.

De optocht is een uiting van het cultureel erfgoed dat Carnaval heet, en dat voor iedereen toegankelijk is, ook al neem je niet actief deel aan het feest. Het verbindt de mensen en is de uitgelezen kans zaken op de hak te nemen of je lekker creatief uit te leven en echt onderdeel te zijn van Carnaval.

Deelname aan de optocht is voor iedereen mogelijk, maar bij voorkeur voor inwoners van Papgat (de kernen Rooi, Olland, Nijnsel en Boskant). Dus, ben jij die creatieve eenling met een ludiek idee? Of wil je met je vrienden of familie een groep vormen? Of ga je helemaal uit de dak en bouw je een wagen? Inschrijven kan en vers bloed is meer dan welkom!
Zelfs als je mee wilt doen, maar geen idee hebt, kun je je melden, er staan altijd mensen klaar om je te helpen.
Woon je wel in Meierijstad, maar niet in de kernen Rooi, Nijnsel, Olland en Boskant en je wil toch meedoen? Vanaf dit jaar kan dat; neem dan contact op met de organisatie via optocht@papgat.com en informeer naar de voorwaarden.
Natuurlijk dragen we onze vaste deelnemers met gepaste trots op handen, vandaar ook aan hen de uitnodiging zich weer in te schrijven en er met ons een prachtige tocht van te maken.
Er is, niet te vergeten, een leuke prijzenpot te verdelen. Een deskundige jury beoordeelt samen met het publiek alle deelnemers en de prijsuitreiking vindt, aansluitend aan de optocht, plaats in de jeugdtent op de Markt. Dus, maak je klaar en schrijf je in! Dit kan vanaf 16 januari 2020 tot uiterlijk 14 februari 2020. Je inschrijfformulier kun je downloaden op www.papgat.com

Kom de optocht kleuren! Wij verwelkomen alle inschrijvingen graag.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!