Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: b5c814
Foto: Hans van den Wijngaard

Winnaars kaarten Autotron

Sint-Oedenrode / Rosmalen - Waar en wanneer werd de groene Solex voor het eerst getoond? Als u het antwoord op deze vraag weet, dan maakt u kans op toegangskaarten voor de 'Motoren- en Bromfietsenbeurs' in het Autotron 's-Hertogenbosch op zaterdag 11 en zondag 12 januari. Deze vraag stelden we van de week. We hebben meerdere antwoorden binnen gekregen.

Waar is door niemand beantwoordt. Wel wanneer. Dat is 1953. Aangezien meerdere mensen het goed hadden, hebben we moeten loten. Daaruit zijn de volgende winnaars gekomen:
Wim van de Sande, LJM Koeleman, Aad Keuzekamp, Monique van Boxtel en Marion van Boxtel. Zij winnen allemaal twee kaarten en die zijn vandaag en morgen af te halen op Heuvel 7, in Mediahuis Meierijstad.
Tijdens deze beurs kunt u genieten van een groot aantal gemotoriseerde klassieke tweewielers, waarbij zeker ook de Solex als echte klassieker niet zal ontbreken. Maar ook andere merken zullen zeker niet ontbreken, net zoals dat van veel motoren en bromfietsen miniaturen te zien en te koop zullen zijn.
Weet u het antwoord niet, maar wilt u toch naar de Motoren- en Bromfietsenbeurs? Dat kan natuurlijk. De beurs is zaterdag 11 en zondag 12 januari open van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!