Afbeelding

Dennis van Zutphen Clubman van het Jaar VV Nijnsel

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Hij dreigde als eeuwige tweede even de Joop Zoetemelk onder de Clubmannen te worden maar eindelijk kwam er een einde aan dit 'trauma': Dennis van Zutphen werd afgelopen zondag onder grote belangstelling gehuldigd als Clubman van het Jaar tijdens de geanimeerde nieuwjaarsreceptie van de club.

En dit vanwege alle verdiensten die hij de afgelopen jaren onverkort heeft geleverd aan de jeugdafdeling, vaak onder moeilijke omstandigheden en vaak in zijn eentje…… Dennis liet het er niet bij zitten, nam zijn verantwoordelijkheid en liet de jeugd niet in de steek.
Een man waar je op kunt bouwen en die altijd aanspreekbaar is. Alle aanwezigen beloonden deze ereprijs met een hartelijk en welgemeend applaus. Hij kreeg de meeste stemmen van de Nijnselse leden die via de website hun stem konden uitbrengen.
Naast de Clubman werd ook een tiental jubilarissen gehuldigd. Mari Rijkers (afwezig vanwege persoonlijke omstandigheden) en André van de Sande tikten maar liefst 55 'dienstjaren' aan. Stefan van der Wijst en Geert-Jan van de Wijdeven kregen een zilveren speld voor hun 40-jarig jubileum. Zes leden vierden hun 25-jarig jubileum. De nieuwjaarsreceptie verliep verder in een prima harmonie zodat vv Nijnsel/TVE Reclame het nieuwe jaar met verve en vol optimisme is begonnen.


Afbeelding