Een familie en vriendenplaatje!
Een familie en vriendenplaatje! Jannemieke Fotografie

Luchtpost: een groet uit Kappl

Algemeen Human Interest

Kappl / Sint-Oedenrode - Dat is inmiddels alweer even geleden. Een jaar is voorbij voor we er erg in hebben. Wat kan er dan ook veel gebeuren in die tijd. De laatste keer dat we iets van ons hebben laten horen was in januari. De januari dat er zoveel sneeuw bij ons is gevallen. De opvolgende maanden is het super geweest. Een winter met meer dan voldoende sneeuw en veel gasten, maar wat nog belangrijker is, tevreden gasten.

En wij zelf? Wat was het voor ons ook een super mooi jaar. In februari ben ik zelf 50 geworden. Vieren met wat familie van mijn vrouw en een après-skiavondje met wat collega's, was de planning. Die avond vóór de bewuste dag lig ik lekker op de bank, staan de vrienden uit Rooi als verrassing op de stoep! Een grote opblaasbare Abraham meegenomen, wat ze hier niet kennen. Natuurlijk twee dagen volop feest en genieten. Na deze verrassing hadden we zelf ook nog iets leuks in het verschiet. Ons huwelijk op 31 mei. Deze keer geen verrassingsbezoek maar we hadden gewoon de vrienden uitgenodigd. De vrijdag na Hemelvaartsdag was de grote dag. De hele week voorafgaand was het een komen van vrienden, pa en ma en mijn zussen. Oostenrijk ontmoet Nederland! Super hoe twee verschillende culturen elkaar gevonden hebben dat weekend. De vrijdag vloog voorbij en op zondagavond konden we zeggen: Supergaaf. Dan wordt het rustig, op naar de zomer. De mooie zomer met leuke gasten. Zelf zijn we veel onderweg geweest, wandelen en de familiehut van mijn vrouw regelmatig bezocht. Wat een rust en heerlijkheid.
Daarna nog een vakantie kunnen regelen en eind augustus met wat familie van mijn vrouw in Rooi geweest. Te veel en te kort geweest. Dan komt toch ook snel weer september om de hoek. Tijd voor de befaamde 50-jarigen reünie. Toch maar even op en neer, wat ik ook voor geen goud had willen missen. Ik kan zeggen: van mijn trip op en neer, heb ik geen seconde spijt gehad. Wat een mooi evenement is dat en hopelijk blijft het nog lang in stand.
Nu staan we alweer in december. Zoals gezegd, een jaar is zo voorbij. Wij willen bij deze dan ook iedereen veel geluk en gezondheid wensen in het nieuwe jaar. 

Schönen Grüßen aus Kappl
Familie Termeer