Afbeelding
Foto: HANS VAN DER STAAK

Argo Winterkampioenschappen

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen woensdag werden de Argo Winterkampioenschappen gehouden. Deze wedstrijd kende dit jaar een nieuwe opzet waarbij de deelnemers als eerste vier keer een baan zwommen, gevolgd door een estafette waarbij er met een bal gezwommen moest worden.

Na een korte pauze stonden er voor ieder team een viertal waterpolo wedstrijden op het programma. Aan het einde werden alle punten opgeteld en bleek dat het team bestaande uit Rick Welte, Janine van de Sanden, Lars Diesch, Naomi van de Ven, Lucas Somers en Inge Timmermans heeft gewonnen.

KNZB Medailles uitgereikt
Tijdens de prijsuitreiking van de Winterkampioenschappen werden er ook 5 KNZB medailles uitgereikt over het vorige seizoen: Leonie Habraken mocht een bronzen prestatiemedaille in ontvangst nemen voor landelijk een 8e tijd op de 1500m vrije slag. Daarnaast was er voor haar een herinneringsmedaille LAC, voor het zwemmen van een volledig LAC klassement bestaande uit: 200 en 400 meter wisselslag en 800 en 1500 meter vrijeslag.
Roel Janssen mocht een zilveren prestatiemedaille in ontvangst nemen voor een 3e plaats in het Open Water schoolslag klassement, en een herinneringsmedaille Open Water voor het zwemmen van een volledig klassement vrije slag. Lars Diesch mocht een zilveren prestatiemedaille in ontvangst nemen voor een 4e plaats in het Open Water schoolslag klassement.