Afbeelding

Sylvesterconcert NJA

Algemeen Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - We naderen het einde van het jaar, de winter heeft zijn intrede gedaan en dus gaat het jaarlijks Sylverversterconcert van Fanfare NJA weer plaatsvinden. 

Dit jaar wordt het een sfeervolle avond met heerlijke einde- en Nieuwjaars klassiekers van onder andere Strauss, Borodin, en Fucik. Lekker achteroverleunen en genieten van de prachtige lichte muziek welke deze componisten in de geschiedenis hebben gecreëerd, van mars tot wals en opera. Naast deze klassiekers zal Freek Gevers op zijn bugel een mooie solo uitvoeren genaamd Norwegian Ballad.  
Het Sylvesterconcert is jaarlijks een mooi moment om gezellig samen te komen en het jaar muzikaal af te sluiten met leuke en bekende muziek waar iedereen van kan genieten. Over het jaar heen heeft Fanfare NJA een veelzijdig programma. Ben je benieuwd naar het complete programma van volgend jaar? Neem dan een kijkje op de website www.fanfarenja.nl. 
Ook is de club op zoek naar enthousiaste muzikanten die van een uitdaging houden. Ben je op zoek naar een hobby waarbij je af en toe flink gas mag geven en op het puntje van je stoel zit? Kom een keer langs op de repetitie woensdagavond in de Beurs of neem contact op via de website. We hopen je in ieder geval zaterdag 28 december te zien bij ons jaarlijks Sylvesterconcert, deze zal plaatsvinden in de Beurs, te Sint-Oedenrode, aanvang concert 20.00 uur.