Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 8ef210
Foto:
Bedrijfsnieuws

Nieuwe 'look & feel' voor Huiskens Optiek & Horen

Sint-Oedenrode - Roel Huiskens straalt van oor tot oor als hij plaatsneemt voor een prachtig groen 'kunstwerk' achter de kassa van zijn zaak Huiskens Optiek & Hoor. Het geeft de verandering weer die heeft plaatsgevonden. De winkel heeft een nieuwe 'look & feel'.

Het jaar 2020 komt er aan. Een nieuw decennium en dat nodigt uit om fris de toekomst tegemoet te treden. De winkel van Huiskens Optiek & Horen heeft een metamorfose ondergaan. "We zijn helemaal klaar voor 2020", vertelt Huiskens uitgelaten. "We wilden meer groen in de winkel en daarom hebben we gekozen voor Ijslands mos. Dat geeft een prachtige uitstraling. Het is voor ons een uitdaging om constant te blijven vernieuwen, om zo onze klanten het beste te kunnen blijven bieden. Niet alleen op het gebied van producten en apparatuur, maar dus ook op het gebied van interieur."
Dat lukt de opticien al sinds 1983. In dat jaar startten de vader en moeder van Roel een winkel aan de Heuvel, enkele meters verderop. Sinds 2012 is de winkel gevestigd in het huidige pand: Heuvel 18.
Roel Huiskens is de trotse eigenaar en hij daarom nodigt hij iedereen uit. "Loop gerust eens vrijblijvend binnen voor een kop koffie, of voor een vrijblijvende oog- of gehoormeting en advies, in de modernste optiek- en audicienszaak van Sint-Oedenrode."


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!