Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5583fa
Foto:
Sport

Kienehoef 4 onderuit tegen Asmunt 8

Sint-Oedenrode - Vol goede moed gingen ze het veld op, Kienehoef 4 tegen Asmunt 8 uit Empel bij Den Bosch. Ze wisten natuurlijk dat het een zware dobber zou worden.

Met twee jaar tenniservaring en een ranking van 9+ is het natuurlijk een ongelijke strijd tegen ervaren spelers met een ranking variërend van 8 een 7 en zelfs een 6. Positief begon met aan de wedstrijden met de dames- en herendubbel. Bij de heren hadden zowel zij als de tegenstander wat moeite met de eerste service beurten maar na een paar games kreeg men hier meer grip op. Helaas gold dit niet voor de stand, maar heeft men zich kranig geweerd met hier en daar prima rally's. Even leek het er nog op dat de tegenstander moest opgeven, maar na een rustpauze kon de wedstrijd weer herpakt worden.
Het gaat steeds beter en er kan nog veel geleerd worden. Met opgeven hoofd, maar helaas wel een verloren wedstrijd (6-1, 6-1) kwam de heren van de baan. Ook de damesdubbel werd verloren met 6-2 6-2. Na een korte break werden de mix partijen gespeeld. Men kon het lang volhouden op deuce, maar helaas werden de punten niet gewonnen. Aan het einde van de dag nog gezellig geborreld.
Al met al een fijne dag gehad, waarbij er elke week een groei wordt doorgemaakt en er steeds meer inzicht komt in het spel.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?



Reageren!