Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5eb70e
Foto: Jos van Nunen
Sport

Drie Dorpencross

Sint-Oedenrode - Zondag 24 november houdt SV Fortuna`67 weer de jaarlijkse Drie Dorpencross op de grens van Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel.

Deze Drie Dorpencross is de tweede wedstrijd uit de serie van acht van de Runnersworld Kempische Cross Competitie 2018-2019. In deze competitie wordt per wedstrijd gestreden voor wedstrijdpunten, maar kent ook een eigen prijsuitreiking. Wie in de competitie na acht wedstrijden de meeste punten heeft, wordt net als in de wedstrijd winnaar in zijn of haar categorie. Aan de wedstrijd kunnen atleten in het bezit van een wedstrijdlicentie deelnemen.
Atleten die geen wedstrijdlicentie hebben of geen lid zijn van een vereniging kunnen deelnemen aan de trimloop. 
De wedstrijd aan de Molenweg, nabij manege Hertog Jan, begint om 10.00 uur met de trimloop voor recreanten en trimmers. Met dit gevarieerde wedstrijdprogramma voor jong en oud is het de moeite waard de diverse wedstrijden te bezoeken, maar ook de deelname aan deze losse wedstrijd is zeker de moeite waard! Route wordt aangeven vanaf de autosnelweg A50, afslag Sint-Oedenrode, volg bordjes Fortuna '67.

Ga voor meer info naar onze website www.fortuna67.nl. of de Facebook-pagina van S.V. Fortuna '67 (www.facebook.com/svfortuna67).
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!