Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c91831
Kunst en Cultuur

Torenconcert door Les Enfants du Paradis

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 23 november vanaf 20.15 uur wordt in de Knoptoren een Torenconcert gegeven door Les Enfants du Paradis.

Rokerige chansons die ooit klonken in de donkerbruine Parijse cabarets; clubs waar men met rode wijn en sigaret mijmerde over de condition humaine. Liederen die doen voelen hoe het menselijk tekort het hart doet lijden en de ziel pijnigt: Franse chansons op zijn best.
Hier worden ze verteld door Les Enfants du Paradis: Lizet van Beek, zang en verhalen en Doré van Deijck, piano. In dit programma nemen zij u mee naar de wereld van de grote chansonniers als Barbara, Brel, Piaf en meer, waarin stad, nacht, liefde, passie en verlangen op melancholische wijze worden bezongen. Zij verhalen ook van oude liefdes die die altijd mochten duren zoals die van toen, ooit, in Brussel: C'etait au temps du Bruxelles dansant.
Grote impact hebben de liederen van Barbara die hier een Nederlandstalige bewerking kregen waardoor ze nog dichter op de huid komen te liggen. Een feest voor het hart, balsem voor de ziel.Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de entree van de Knoptoren, bij het VVV-kantoor, bij de Brunawinkel en te reserveren via secretaris@rooiskultuurkontakt.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!