Logo mooirooi.nl
Sanne en Linde Nooijen.   | Fotonummer: bd5ce4
Sanne en Linde Nooijen.
Sport

Sanne en Linde Nooijen pakken tweede prijs

Nijnsel - Dit weekend werd in Manege de Pijnhorst het laatste onderdeel van de Nijnselse ruiterdagen 2019, een dressuurwedstrijd voor pony`s, verreden. De zusjes Sanne en Linde Nooijen van de gelijknamige vereniging reden beiden op de pony Fire Face.

Sanne startte als eerste in de klasse AB/B. De jury beloonde de proef 67%, goed voor een tweede prijs. Fire Face mocht op adem komen en toen was het de beurt aan Linde Nooijen in de klasse AB/L1. In deze klasse worden moeilijkere oefeningen gevraagd van de combinatie. De jury was zeer tevreden over de proef van Linde en Fire Face en beloonde die met 65% en een tweede prijs. Daarna verschenen Rian Koster en haar pony Dolly in de ring in de klasse AB/L2. In deze klasse worden de oefeningen weer wat moeilijker. Dolly en Rian reden 62.7% bij elkaar. Goed voor een vierde plaats. Vlinder van Hugten startte haar pony Shilstone Rocks Chambre in de oefenklasse AB/BB. 62.2% reden Vlinder en Shilstone Rocks Chambre bij elkaar. Een eerste prijs en het advies van de jury om de volgende keer in de wedstrijdklasse te starten. Merel van Hugten startte haar pony in de klasse AB/B en reed 65,2% bij elkaar en een vijfde plaats. Fem Scheepens en haar pony Orchid`s Master startte in de klasse DE/L1. Fem en Orchid`s Master reden een foutloze proef en kregen 60,7% en een zesde plaats. Mart Foolen startte haar pony Chiara ook in deze klasse. De jury beloonde hun proef met 59% en een achtste plaats.
Voor de paarden was er zaterdag een dressuurselectie wedstrijd. Inge Heesakkers startte hier haar paard Hudson in de klasse L1. 66,7 % was goed voor een vierde prijs. Judith van den Nieuwenhuizen startte het paard Jaminka B op een springwedstrijd in Schijndel in de klasse L en eindigde met een vierde prijs. Martijn van Stiphout startte zijn troef Ieke op een springwedstrijd te Asten. In de klasse L eindigde deze combinatie met een zesde prijs.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!