Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 74d5a6
Human Interest

Succesvolle Rooise genomineerd voor prestigieuze award

Sint-Oedenrode - Op 12 december gaat het gebeuren: dan reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken. De Rooise Dan Jing Wu is wetenschapper en genomineerd voor deze prestigieuze award

Zoals elk jaar zijn er weer 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken. Mensen kunnen stemmen op de eigen favoriet, Stem HIER op Dan Jing Wu.

Dan Jing Wu onderzoekt het regenereren van weefsels en organen met behulp van biomaterialen. Haar ultieme droom? Een kloppend hart bouwen waardoor er geen donororganen meer nodig zijn en meer hart- en vaatziektes verholpen kunnen worden. Naast haar werk als wetenschapper is Dan Jing actief als wetenschapscommunicator. Hiermee hoopt ze dat wetenschap een prominentere rol krijgt in de media, zodat de maatschappij beter op de hoogte is van de status van onderzoeken en de oplossingen die er al bestaan voor huidige problemen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!