Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 4315cc
Foto: Bart van der Heijden
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Vogeltentoonstelling Rooyse Vogelvreugd

Sint-Oedenrode - Heb je komend weekend niets te doen en wil je graag iets leuks doen? Dan mag je de vogeltentoonstelling van Rooyse Vogelvreugd zeker niet missen. Op zaterdag 9 en zondag 10 november is er een mooie vogeltentoonstelling van de vereniging in samenwerking met de vogelvereniging Fenix uit Schijndel.

Deze dagen zullen er bijna 350 vogels worden getoond in een zeer mooie aangeklede zaal. Woensdag 6 november zijn de vogels gekeurd door keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Men ziet de verscheidenheid van kanaries Tropen en Parkieten maar ook de cultuurvogels ontbreken hier niet.
De leden doen dat dan ook met veel plezier om de beste en zeer mooie vogels te kweken. Dat met behulp en informatie die ze bij de verenging en natuurlijk onderling van elkaar krijgen. De kweek van vogels blijft dan ook een interessante hobby. Het is een hobby die het gehele jaar kan worden beoefend. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor de jeugd is het kweken van vogeltjes een prima bezigheid.
In de verkoopklasse bieden de leden van de vereniging dan ook vogels te koop aan waar indien gewenst mee kan worden gekweekt. Dit tegen zeer vriendelijke prijzen
Met de inzet van een grote groep enthousiaste vrijwilligers is de tentoonstellingsruimte ingericht tot een prachtige show die is te zien op:
zaterdag 9 november van 10.00 uur – 17.00 uur en op
zondag 10 november van 10.00 uur – 16.00 uur
Iedereen van harte welkom. De ingang van de show is tegenover camping De Kienehoef bij KV Rooi Zwembadweg 62 te Sint-Oedenrode en er is voldoende parkeergelegenheid. Een bezoek is zeker aan te bevelen. Laat deze gelegenheid u niet voorbijgaan. U bent van harte welkom en de entree is gratis.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!