Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 21e891
Sport

Annette Swinkels wint springen klasse M

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend was er in manege de Pijnhorst een springwedstrijd voor zowel paarden als pony`s.
De paarden begonnen op zaterdag. In de klasse M was Annette Swinkels met haar paard Icipari foutloos in twee fases en de snelste in de tweede fase. Ze eindigde met een eerste prijs.
Suzan van Gastel en haar paard Humphry eindigde in deze klasse met een zesde prijs. Marwin van den Nieuwenhuijzen en het paard Imani werden tiende. Anouk van den Nieuwenhuijzen en haar paard Irena Z eindigde met de elfde prijs.
In de klasse L startte Martijn van Stiphout met het paard Ietje en de twee foutloze rondes van deze combinatie waren goed voor de zesde prijs. Suzan van Gastel startte Herbie in de klasse Z/ZZ. De barragetijd was goed voor een vijfde prijs.


Op zondag was het tijd voor de pony`s. Linde Nooijen (foto) heeft al veel geoefend met haar pony Fire Face namelijk in de oefenklasse BB. Maar nu startte ze voor het eerst in een officiële wedstrijd. In zowel het basisparcours als de barrage bleven alle balken in de lepels liggen. De jury beloonde het optreden van Linde en Fire Face met 73 stijlpunten goed voor een tweede prijs. Fem Scheepens en Marit Foolen startten hun pony`s in de klasse DE/B. Beide combinatie waren zowel in het basisparcours als de barrage foutloos.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!