chef-kok en stripliefhebber Leon Verhoeven
chef-kok en stripliefhebber Leon Verhoeven

Kok geeft stripboek met recepten uit

Algemeen Human Interest

Sint-Oedenrode / Den Bosch - Met dit stripboek wil de Brabantse chef-kok en stripliefhebber Leon Verhoeven (geb: Vught, opgegroeid s-Hertogenbosch nu woonachtig te Schijndel, werkzaam Sint-Oedenrode) kookliefhebbers enthousiast maken voor strips én stripliefhebbers enthousiast maken voor koken. Dit doet hij door achtenvijftig gerechten te laten illustreren door maar liefst drieënvijftig toptekenaars!

De recepten zijn makkelijk te bereiden, zeer smaakvol en alle ingrediënten zijn te vinden in de plaatselijke supermarkt. Door verschillende gerechten uit het boek te combineren kan de lezer zijn gasten een compleet en smakelijk diner voorschotelen. "Ontdek de gerechten en maak kennis met het puikje van stripmakend Nederland terwijl u al bladerend besluit wat u vandaag eens gaat bereiden." – Eric Heuvel, tekenaar van o.a. January Jones
Het StripKookboek zal worden gepresenteerd op 14 november aanstaande in stripspeciaalzaak Neat Stuff in 's-Hertogenbosch van 17.00 uur tot 21.00 uur. De Brabantse tekenaar Arjen Vriezekolk en Storm-tekenaar Romano Molenaar (vanaf 18.00 uur) zullen daar ook zijn om uw StripKookboek te voorzien van een smakelijke tekening.
Om er zeker van te zijn dat de gerechten ook echt lekker zijn, en eenvoudig te bereiden, heeft de kok van de Golf- en Countrycourse de Schoot uit Sint-Oedenrode enkele tekenaars zover gekregen om diverse recepten te testen (bereiden én opeten!). Dat is terug te vinden op YouTube.

chef-kok en stripliefhebber Leon Verhoeven
Afbeelding