Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c3fcb4
Kunst en Cultuur

Titel nieuwe productie popkoor Novelty Bekend

Sint-Oedenrode - "Thuis bij Novelty" is de naam van de nieuwe productie van popkoor Novelty uit Sint-Oedenrode. Huiselijk, knus en gezellig, dàt is de sfeer die ze samen uit willen stralen.

Koorleden voelen zich thuis in de groep waarin iedereen mag zijn wie hij/zij is. Dirigent Philippe Reuser en regisseur Fons van Rongen zijn hard met het koor aan het werk en zorgen er voor dat het programma steeds meer vorm krijgt. Het resultaat zal een prachtige avondvullende voorstelling zijn. Reken op een warm welkom op vrijdagavond 5 juni 2020, zaterdagavond 6 juni 2020 of zondagmiddag 7 juni 2020 in theater 't Spectrum in Schijndel.
Afgelopen zaterdag hebben de Novelties met z'n allen het ultieme "thuisgevoel" al mogen ervaren tijdens hun jaarlijks kooruitje. Een avond "adventure cooking" bij Landgoed De Biestheuvel in Hoogeloon. Samen koken, eten/drinken, afwassen en veel gezelligheid rond een kampvuur. De sfeer was uitstekend en heeft weer veel inspiratie opgeleverd wat ze meenemen in de voorbereidingen voor de productie in juni volgend jaar. Houd de facebookpagina en website in de gaten voor meer informatie www.popkoornovelty.nl


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!