Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 47df64
Sport

Ollandia speelt op valreep gelijk

Olland - Afgelopen zondag speelde Ollandia een thuiswedstrijd tegen Nieuw Woensel.

Binnen een minuut was er een enorme kans op de openingstreffer voor de thuisploeg. Helaas werd het schot geblokkeerd en opgevangen door de keeper.
In de 16e minuut was het wel raak voor Ollandia. Robert Erven zag zijn kans schoon en besloot het vanaf een flinke afstand te wagen. Zijn schot draaide op fraaie wijze via de binnenkant paal in het doel. Even later probeerde Ronny Thomassen het doel te vinden, maar het bleef helaas bij een doelpoging. In de 27e minuut counterde Nieuw Woensel richting het vijandelijk doel. De Ollandse verdediging reageerde niet adequaat waardoor het afstandsschot moeiteloos in het net vloog. Een paar minuten later leek Ollandia weer de voorsprong op te eisen met een niet te missen kans voor doel, maar helaas schoof Steven van Dijke de bal niet in het doel.
Zo enerverend als de eerste helft was, zo gezapig was de tweede helft. De bal ging over en weer, maar er werd door beide ploegen niet vele kansen gecreëerd. In de 73e minuut was een goede samenwerking tussen Stefan Erven en Steven van Dijke de voedingsbodem voor een perfecte aanval. Helaas kon het schot op doel niet gevaarlijk zijn. Terwijl Ollandia nog baalde van de gemiste kans, wist Nieuw Woensel1 ineens uit het niets op voorsprong te komen. Met een schot in de verre hoek waren het de bezoekers uit Eindhoven die in de 74e minuut op voorsprong kwamen.
Terwijl de minuten verstreken op het scorebord, lukte het Ollandia maar niet om op gelijke hoogte te komen. Schoten vlogen ver over of spatten uiteen op de paal. In de 89e minuut besloot verdediger Stan de Beer na een korte corner een snoeihard schot te wagen vanaf de rand van de 16m. Dit prachtige schot bleek onhoudbaar voor de keeper! Op de valreep wist Ollandia gelijk te spelen en de punten te delen met Nieuw Woensel. Volgende week speelt Ollandia uit tegen Irene. Tot dan!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!