Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: af5470
Foto: Jan Ebbenn
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

De 50-jarigen, tien jaar later

Sint-Oedenrode - Laatste weekend van oktober is het weekend van de reünies.

Ondertussen is bij iedereen bekend dat op 26 oktober een reünie plaatsvindt voor oud-leerlingen van basisschool Nijnsel. Maar het comité van 60-jarigen wil ook even onder de aandacht brengen dat de 50-jarigen van tien jaar geleden die dag ook bij elkaar komen.

Want wat was het een leuke happening, die 50-jarigen reünie van toen. Iedereen die aanwezig was, zal dat volmondig beamen. Nu ze tien jaar verder zijn en iedereen ondertussen de 60 heeft aangetikt, is het een mooi moment om weer eens bij elkaar te komen.

Het start die zaterdag om 20.30 uur in Ossekop aan de Heuvel 9. De kosten zijn € 15,– per persoon, inclusief een aantal drankjes en hapjes. Ben je 60 en heb je ook zin om gezellig bij te kletsen met iedereen? Stuur dan een mail naar Rooi60jaar@gmail.com. Vermeld je volledige (meisjes)naam, e-mailadres en op welke basisschool je gezeten hebt.
Er zijn al aardig wat aanmeldingen binnen voor die avond. Mocht je de uitnodiging gemist hebben, geen probleem, meld je dan alsnog aan. Het kan nog!

Let wel op dat je bij de juiste reünie binnenloopt! Willy, Hennie, Roos, Gerdy, Leon, Ine, Helma, Jos, Els, Riky, Eugene, Ed en Anja.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!