Logo mooirooi.nl
Echte winnaars!   | Fotonummer: f326d8
Echte winnaars!
Sport

TV Nijnsel Puur Brabant Open 2019

Nijnsel - De vierde editie van de TV Nijnsel Puur Brabant Open was een groot succes. Helaas waren de weergoden dit toernooi niet met ons, maar dat weerhield de 157 deelnemers niet de tennisvelden te betreden.

De vierde editie kende een aantal nieuwigheden t.o.v. andere jaren. Alle wedstrijden waren vooraf ingedeeld op actuele rating, wat we ook steeds vaker terugzien bij andere toernooien. Een erg goede zet, aangezien we tijdens het toernooi prachtige wedstrijden voorbij hebben zien komen in verschillende sterktes. Zelfs de finale dag bestond uit veel spannende wedstrijden waarbij de derde set (supertiebreak) de uitslag moest geven.

Naast een indeling op actuele rating was er nog een nieuw element aan ons jaarlijkse open toernooi. Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden heeft het dit jaar een nieuwe hoofdsponsor, Puur Brabant. Zij zorgden ervoor dat we vanaf nu de naam Puur Brabant direct associëren met heerlijke worstenbroodjes. Na elke wedstrijd werden de deelnemers verwend met deze lekkernij. In totaal zijn er 480 worstenbroodjes vergeven.

157 tennistalenten hebben deelgenomen aan dit toernooi afkomstig van 28 verschillende clubs. Van al deze deelnemers is Toon Gevers een hele fanatieke. Met een leeftijd van 76 jaar deed hij maar liefst mee aan twee onderdelen. Chapeau! Bij dezen willen we alle deelnemers bedanken voor een sfeervol toernooi en dat jullie tijdens de barre weersomstandigheden, toch elke wedstrijd enthousiast van start zijn gegaan. We hopen jullie volgend jaar weer te zien!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!