KV Rooi nog steeds ongeslagen

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag 6 oktober stond voor KV Rooi alweer de vierde wedstrijd van dit seizoen op het programma. Als promovendus in de topklasse nog steeds ongeslagen te zijn, was het taak aan Rooi om deze goede lijn door te trekken. De opdracht: twee punten pakken, ditmaal tegen Altior uit Heeswijk-Dinther.

Het weer zat, op z'n zachtst gezegd niet mee en dat was ook te merken aan het aantal doelpunten die vielen. Altior wist de eerste helft maar één keer de korf te vinden, maar ook mede door het goede verdedigende werk van Rooi. De rebound stond erg goed waardoor er ook veel aanvallen gedraaid konden worden aan de kant van Rooi. Zo kon er uitgelopen worden naar een 1-6 ruststand.
De tweede helft was betreft het weer hetzelfde verhaal. Echt goed korfbal is er niet gespeeld en het werd meer een kwestie van rustig blijven zoeken en geen gekke dingen gaan doen. Door het goede verdedigende werk van de eerste helft wist Altior het gat niet meer te dichten en zijn de punten veilig gesteld! Eindstand: 3-9.
Hoewel het in de competitie tot dusver voorspoedig verloopt, werd KV Rooi afgelopen donderdag in de bekercompetitie uitgeschakeld. Tegen DDW/SVO '99 werd er een goede eerste helft gespeeld, maar de tweede helft kon KV Rooi het niet meer bijbenen en is er verloren met 12-19.
Volgende week zondag staat de concurrent voor de bovenste plaatsen, ODC, op het programma. Deze wedstrijd wordt om 15:00u gespeeld op Sportpark de Kienehoef. Alle support is welkom!