Logo mooirooi.nl
Deze mensen waren er helemaal klaar voor!   | Fotonummer: c5c7af
Deze mensen waren er helemaal klaar voor! (Foto: Jos van Nunen)
Volksgezondheid / Sint-Oedenrode

Wensboom heeft haar werk goed gedaan

Sint-Oedenrode – In mei van dit jaar werd een wensboom geplaatst in de entreehal van Odendael. Met het oog op de Nationale Ouderendag mochten senioren er wensen in hangen. Daar werd veel gehoor aan gegeven. Tientallen wensen vroegen om uitgevoerd te worden. Al voor de opening van de Nationale Ouderendag – afgelopen vrijdag – was dat gelukt.

De afgelopen weken zijn verschillende wensen in vervulling gebracht dankzij enkele actieve vrijwilligers. Dat is ook precies de bedoeling van het landelijke initiatief. Om de senioren uit een isolement te halen en te koppelen aan een vrijwilliger. Het contact dat daarmee ontstaat is heel waardevol. In ieder geval voor de dag waarop de wens wordt vervuld, maar vaak loopt dat nog langer door.

Afgelopen vrijdag opende Cees van Rossum officieel de Rooise versie van de Ouderendag. Enkele ouderen stonden klaar om op pad te gaan voor een gezellig dagje weg.

Lees verder in DMRK van komende woensdag

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!