Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 297ef5
Foto:
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Prinsenzittingen wordt Papgat op de planken

Sint-Oedenrode – Dat de Prinsenzittingen gaan verhuizen van De Beurs naar een tent op de Markt is al eventjes bekend. Nu is ook de nieuwe naam van het evenement gekozen: Papgat op de Planken.

De commissie Prinsenzittingen is van mening dat bij de verhuizing een nieuwe naam hoort. Daarom schreef het een wedstrijd uit. Wie bedenkt de nieuwe naam? Er zijn drie namen uit de inzendingen gekomen. Het publiek kon op twee manieren stemmen. Via de poll op www.mooirooi.nl en via Facebook. Uiteindelijk haalde Papgat op de planken veruit de meeste stemmen. Wieteke van de Burgt heeft daarmee een prijs gewonnen. Zij kwam met de nieuwe naam op de proppen. Afgelopen vrijdag heeft Leo Wouters, afgevaardigde van de commissie Prinsenzittingen, de prijs overhandigd.

Papgat op de planken vindt twee avonden plaats en wel op 14 en 15 februari. Nadere informatie volgt de komende tijd tot aan Papgat op de planken, dus houd DeMooiRooiKrant en andere media in de gaten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!