Afbeelding

Hubo opent met flinke kortingen

Algemeen Natuur en Milieu

Sint-Oedenrode - Kijk dit team eens stralen! Ze zijn compleet in het nieuw gestoken, want voortaan werken ze onder de vlag van Hubo. De afgelopen weken is ook de winkel onder handen genomen. Het resultaat in één woord: vakkundig. Hoewel de zaak tijdens de verandering van Formido naar Hubo gewoon heeft doorgedraaid, wordt de bouwmarkt komende donderdag officieel heropend. Donderdag 26 t/m zaterdag 28 september is de klant spekkoper, want er zijn flinke kortingen te verkrijgen.

Franchisenemers Jurgen van Rooij en Marion van der Heijden hebben gekozen om verder te gaan met de vernieuwde Hubo 2.0 formule. De Hubo formule werd al eens gevoerd op deze plek en nu is het dus terug. Ze zijn trots op het resultaat en de eerste reacties zijn positief. "Al is het voor veel mensen ook altijd even wennen, maar dat is niet erg", vertelt Marion. Bij Hubo staat service hoog in het vaandel. In de speciale openingsfolder komt dat overduidelijk terug en ook de werknemers dragen dat uit. Daarnaast is maatwerk één van de paradepaardjes. "We kunnen door de vrije assortimentskeuze ons aanpassen aan de behoeften van onze zakelijke en particuliere klanten. Denk hierbij aan maatwerk en A-kwaliteitsproducten. We gaan nog meer maatwerk bieden. Maatwerkproducten kunnen door onze eigen monteurs ingemeten en gemonteerd worden", vertelt Marion.

De openingsactie die het meest in het oog springt is de actie '20% korting op alles!' Natuurlijk wordt het aangeraden om even te vragen naar de voorwaarden en deze actie draait deze drie dagen. In de actiefolder staan verder superstunts met laminaat, verlichting, Sigma verf en andere producten die altijd van pas komen bij een klus in of rond het huis. Daarnaast staat het personeel paraat om uitleg te geven over bijvoorbeeld raamdecoratie, binnendeuren en alle andere producten en vragen. #Hubohelpt is de hashtag die door de keten wordt gebruikt en die slogan zegt alles. Dit team staat klaar om u te helpen en als dat ook nog eens gepaard gaat met een mooie korting….

Dan is het een aanrader om de komende dagen op bezoek te gaan. Pak dan ook in ieder geval de officiële opening mee op donderdagochtend 9.00 uur. Alle klanten krijgen een mooi presentje. Op zaterdag gaat er ook iets magisch gebeuren. Laat je verbazen door een echte goochelaar! Tot dan!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding