Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: e15614

Dubbel genieten bij 't Roois Theater

In oktober is het zover, de volwassenen groep van 't Roois Theater speelt dan haar nieuwste stuk 'King Leon' waarbij Afrika naar Rooi wordt gehaald. Het spektakel wordt opgevoerd bij De Gasthuishoeve op vrijdag 18, zaterdag 19, vrijdag 25 en 26 oktober 2019. Om het helemaal compleet te maken kan de bezoeker dit jaar voorafgaand aan het theaterstuk genieten van een heerlijk diner, geserveerd door De Gasthuishoeve.

KING LEON
In 'King Leon' krijgt Leon de kans om aan langzaam van het toekomstige koningschap te proeven. Zijn vader probeert hem alle kneepjes van het vak te leren, wat nogal moeizaam verloopt. De bijdehante puber is namelijk meer bezig met het versieren van een meisje, het bezoeken van plekken waar hij eigenlijk niet mag komen en een beetje rondhangen. Alsof dat nog niet het ergste is, neemt hij regelmatig, ten ongenoegen van zijn vader, adviezen van zijn tante Scarolien aan. Als Leon zijn vader verliest en zich alleen nog maar vol eet aan bananen, lijkt het niet al te goed met Leon en zijn stam af te lopen…

DRIE GANGEN VERRASSINGSMENU
Wilt u alvast een voorproefje op het stuk? Kom dan in de stemming met het Theater Arrangement waarbij u van een heerlijk theatermenu geniet en daarna met gevulde buik naar het toneelstuk kunt kijken. Voorafgaand aan de shows bent u van harte welkom om te dineren bij De Gasthuishoeve. Zij hebben speciaal voor deze gelegenheid 2 menu's samengesteld. Het 'Afrikaans Vlees Menu' is een heerlijk 3-gangen diner met Afrikaanse ingrediënten. Een perfecte keuze voor de vleesliefhebber!

Houdt u niet van vlees? Dan is het 'Roois Vis Menu' voor u een goed alternatief. Een heerlijk visje met verse ingrediënten van De Gasthuishoeve bieden u een smakelijk en licht 3-gangen menu. Natuurlijk kan hierbij rekening worden gehouden met eventuele allergieën. De proloog van King Leon wordt ondersteund door theatrale intermezzo's, Afrikaanse achtergrondmuziek en hopelijk nog een heerlijke avondzonnetje.

RESERVEREN
Beide verrassingsmenus hebben 3 gangen en worden met liefde om 18.00 uur voor u geserveerd. De kosten voor het Theater Arrangement* inclusief een kaartje voor de voorstelling King Leon zijn € 34,95 p.p. U kunt het Theater Arrangement online bestellen via www.rooistheater.com of telefonisch reserveren bij De Gasthuishoeve via 06-83940691.
Losse kaartjes voor de voorstelling kunt u verkrijgen via de www.rooistheater.com of bij Bruna in Sint-Oedenrode. Let op bij Bruna kan men alleen contant betalen. Wij hopen u graag op 18,19, 25 of 26 oktober te zien!
* excl. Drank
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!