Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 03a362

Nieuw leven in Olland kermis

Sint-Oedenrode - Doordat de kermis in Olland al een aantal jaar terugliep en het belangrijk is voor de leefbaarheid en overdracht aan onze kinderen zijn er, samen met de Dorpsraad, vanaf maart al plannen gesmeed op nieuw leven in Olland kermis te blazen.

"We hopen op veel Ollands volk! En op een hoge opkomst van inwoners in de regio. "

 Angelique Rooijakkers, Carel van Kempen en Colinda Markus zijn bij elkaar gebracht om een leuk kermis programma, zowel voor jong en oud, in elkaar te zetten.Er is een ludieke kermisfoto-wedstrijd uitgeschreven, met gratis ijsjes te winnen, die beschikbaar gesteld zijn door café d'n Toel. Op zaterdag 28 september opening en een tafelfrietfestijn voor de kinderen t/m 12jaar. Op zondag 29 september is er een heuse hilarische kermis bingo samen met Sjenet, Sjental en Sjakkie (deelname is gratis) Maandag 30 september gaan Sjenet en Sjental samen met alle kinderen en de juffen vanuit school nog lekker een dagje kermis vieren waarna we om 19.30u voor alle kinderen vanaf ongeveer 10 jaar een fantastische muzikale afsluiter hebben!!!

Dit jaar zijn er andere attracties als voorheen, bijvoorbeeld eendjes vissen,  draaimolen, mini rubs, mini zweefmolen, schuiver, snoepkraam en oliebollen kraam. Voor de oudere jeugd is het gelukt, dankzij een fantastische sponsoring van de gebr. Markus en Café de Dorpsherberg, om alle dagen de Mad Mill te kunnen laten komen, zodat het een super leuke kermis kan worden voor jong en oud! 
Nu nog medewerking van het weer en dan kan er een onvergetelijk weekend  van gemaakt worden,  waarbij niet alleen heel Olland maar ook de dorpen om Olland heen kermis vieren   

Let's make Olland kermis great again!!!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!