Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d5b2f5
Kunst en Cultuur

Iedereen is welkom

Sint-Oedenrode - Gezellig tafelen en andere mensen, uit andere culturen, leren kennen? Dat kan in het Damiaancentrum te Sint-Oedenrode op donderdag 10 oktober, tijdens het achtste Nationaal Integratiediner. Het diner is bedoeld om mensen uit verschillende culturen met elkaar in contact te brengen, elkaar te laten ontmoeten. Dit gebeurt onder het genot van hapjes of gerechten die de deelnemers zelf meebrengen.

Heeft u zin in een bijzondere avond? Meld u dan aan. Kent u mensen uit andere culturen die het leuk zouden vinden om te komen? Geef deze uitnodiging aan hen door of nodig hen uit om (samen met u) hieraan deel te nemen.

Kom op 10 oktober naar het Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, Sint-Oedenrode en breng een gerechtje mee. Om eventueel iets op te warmen zijn fornuis en oven aanwezig. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner: 18.00 uur (tot ca. 21.30 uur).
Er zijn geen kosten aan verbonden. Het Damiaancentrum zorgt voor koffie en thee.

Opgeven bij : Maria van Schijndel – telefoonnummer: 06 1997 1355
Stuur een mail naar:  mvanschijndelvandem@hotmail.com

Graag tot ziens op 10 oktober!
Vrijwilligers van het Damiaancentrum

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!