Afbeelding

Na The Lion King is het tijd voor King Leon

Algemeen Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Drie maal is scheepsrecht. Dat zal 't Roois Theater in oktober bewijzen met hun nieuwe voorstelling. Nadat de musical is gestopt en de film niet meer in de bioscoop draait, speelt de toneelclub de live, live- action versie van the Lion King. In King Leon zijn mensen te zien, geen dieren. Daarvan zijn er al genoeg bij de Gasthuishoeve, waar we u van harte welkom heten op 18, 19, 25 en 26 oktober.

Na een korte zomerstop repeteert 't Roois Theater weer volop. Alles om ervoor te zorgen dat zij in oktober klaar zijn om een geweldige voorstelling te laten zien. Tijdens het oefenproces wisselen de foute openingszinnen, wijze levenslessen en natuurlijk tragische sterfscenes zich op een razend tempo af. Een toneelstuk dat van humor en emotie aan elkaar hangt en waarin 't Roois Theater het publiek meeneemt naar een andere wereld.

De kijker wordt meegevoerd naar een Afrika waar inspiratie van Shakespeare, Disney en slagwerkmuziek samenkomen. Deze ingrediënten zorgen voor een spectaculaire beleving, zoals bij de Lion King nog nooit te zien was. Wij begrijpen dat u niet kunt wachten om dit toneelstuk te zien, dus bestel vast uw kaarten op rooistheater.com en bij Bruna in Sint-Oedenrode. Hakuna Mattata Banana!

Afbeelding