Logo mooirooi.nl
De dames van Rooi Werkt proosten met Bas van Turnhout van DeMooiRooiKrant,   | Fotonummer: 1500aa
De dames van Rooi Werkt proosten met Bas van Turnhout van DeMooiRooiKrant, (Foto: )
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Unieke samenwerking: MooiWerkIn.nl

Sint-Oedenrode - DeMooiRooiKrant en Rooi Werkt hebben hun krachten gebundeld in MooiWerkIn.nl, een online vacatureplatform.

Samen vormen DeMooiRooiKrant en Rooi Werkt een platform voor vacatures, werving & selectie, arbeid en werkgelegenheid in de regio Meierijstad. Het idee is opgezet om ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn en hen te ontzorgen bij vragen over personeel en werk en sociaal ondernemerschap. Maar ook om werkgevers én werkzoekenden het laatste nieuws op het gebied van arbeid te brengen.
DeMooiRooiKrant is specialist op het gebied van lokaal nieuws, media en marketing en drukwerk. In de krant (oplage 13.000 in Sint-Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel en regio) en online via MooiRooi.nl wordt al sinds jaar en dag veel aandacht gegeven aan arbeid en werkgelegenheid. De lokale ondernemers weten hun weg naar DeMooiRooiKrant te vinden en plaatsen daar graag hun vacature. Die advertenties worden goed gelezen. Menig ondernemer is via een advertentie in DeMooiRooiKrant aan een enthousiast nieuw personeelslid gekomen.
Rooi Werkt streeft naar een vitale en inclusieve arbeidsmarkt. Rooi Werkt is specialist in het matchen van lokale werkgevers en werkzoekenden en zet zich in het bijzonder in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Rooi Werkt, werkt nauw samen met de gemeente Meierijstad, het UWV en de WSD/IBN en andere sociale partners. De stichting zonder winstoogmerk is sinds september 2014 actief. Het projectteam (4 personen) heeft sinds die tijd ruim honderd lokale vacatures succesvol weten in te vullen. Daarnaast heeft zij veelvuldig advies gegeven aan bedrijven over het opstellen van vacatures, werving en selectie en over andere P&O-zaken zaken zoals functieomschrijvingen en subsidiemogelijkheden. Afgelopen jaren heeft de stichting ook vele werkzoekenden geholpen, niet alleen met matching maar ook met coaching en met vragen over het cv, solliciteren en loopbaanmogelijkheden.
Sinds het begin van haar bestaan vond Rooi Werkt in DeMooiRooiKrant een platform om te verhalen over haar werkzaamheden. De goede samenwerking leidde ertoe dat de krachten nu gebundeld worden. Bas van Turnhout: "Ontzorgen staat centraal. De adviseurs van Rooi Werkt weten van aanpakken en ze hebben expertise op een breed terrein van W&S, P&O en coaching. Ik vind het mooi dat de sociale component van Stichting Rooi Werkt nu gekoppeld wordt aan onze krant. Het verrijkt onze inhoud."
"Wij zijn inhoudelijk sterk op gebied van werving & selectie, DeMooiRooiKrant in lokaal nieuws, media en marketing. Door de samenwerking vullen we elkaar aan", vult Corrie Haenen aan. "In onze dienstverlening naar werkgevers en werkzoekenden verandert er niets. Wij blijven ons inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De bedoeling is dat mensen straks op MooiWerkIn.nl niet alleen vacatures vinden, maar ook achtergrondinformatie over werkgelegenheidszaken. Ook zal er straks in de DeMooiRooiKrant met regelmaat een 'werkpagina' komen, een inhoudelijke pagina over arbeid, werkgelegenheid, nieuwe ontwikkelingen, wet- en regelgeving enz. Een pagina waar ook lokale werkgevers en kandidaten aan het woord kunnen komen."

Waarvoor kunt u bij MooiWerkIn.nl terecht?
Voor bedrijven:
-Plaatsing en exposure van uw vacature en bedrijf op de site www.MooiWerkIn.nl en in DeMooiRooiKrant.
-Ondersteuning bij de werving en selectie van kandidaten, het voeren van de sollicitatiegesprekken en het opstellen van een arbeidsovereenkomst.
-Informatie over ontwikkelingen op het gebied van werkgelegenheid, personeel en organisatie.
-Het vinden van creatieve oplossingen voor uw vraag naar personeel.
En als u werkzoekend bent: gaan we op zoek naar een baan voor u en geven we graag advies bijvoorbeeld over uw cv, het solliciteren en loopbaanmogelijkheden.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!