Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: e3a4a5
Foto:
Sport

Viertal gooit hoge ogen

Sint-Oedenrode - Het Rooise Ruiters en Ponyruiters (RRPR) viertal, bestaande uit Mariola Voorn, Inge van de Hei, Suzanne Klomp, Marloes van Stiphout en commandant Ardie van den Eertwegh, reed zichzelf met een minimaal punten verschil naar de Reserve Kampioenenplek in Zijtaart op de Brabantse Kampioenschappen.

De spanning houdt voorlopig nog even aan, aangezien er nog niet bekend is hoeveel viertallen afgevaardigd worden naar het NK in Ermelo. De dames zagen er weer piekfijn uit dankzij hun sponsor Van der Velden Rioleringsbeheer!
Wel een zekere startplaats op het NK komt toe aan collega amazone Michelle Bakx! Zij wist zich met Golden Tulip te kwalificeren in het M op de Brabantse Kampioenschappen. In de ochtend werd ze na een nette en foutloze proef vijfde. Daardoor mocht zij overkampen en 's middags nogmaals aan de start verschijnen. De combinatie deed er nog een schepje bovenop, en met resultaat want zij werden daarmee derde, en onderaan de streep 4e beste M2 combinatie van Brabant, én goed voor een startplaats op het NK in Augustus! Michelle kreeg natuurlijk een hoop complimenten, tevens van de fokker van Golden Tulip, Toon van Osch en eigenaar Chris van Rooy.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!