Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 4e93f3
Foto: Hans van den Wijngaard

Roois Tourspel ondersteunt Stichting Heb Hart voor Longen

Sint-Oedenrode - Het is bijna weer zover, de start van de Tour de France. Zaterdag 6 juli start de Tour in Brussel en drie weken later volgt de finish in Parijs. Zoals ieder jaar organiseert Stg. Roois Tourspel ook dit jaar weer het Roois Tourspel, alweer voor de 35e keer. 

Zoals jullie wellicht weten ondersteunt het Tourspel ook ieder een goed doel en dit jaar is dat Stichting Heb Hart voor Longen Meierijstad. Stichting 'Heb hart voor longen' zet zich, met hulp van een groep vrijwilligers, in voor mensen met de ziekte Pulmonale Hypertensie (PH), een zeldzame levensbedreigende en (nog) niet te genezen aandoening van de bloedvaten in de longen.
Dankzij jouw steun kan medisch en wetenschappelijk onderzoek worden gedaan naar de oorzaken van de ziekte en kan een betere behandeling mogelijk worden gemaakt. Via de website www.rooistourspel.nl kan je een inschrijfformulier downloaden. Inleveren kan tot vrijdag 5 juli 00:00u bij Café De Kroeg of eerder bij de inleveradressen die op het formulier staan vermeld. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!