Logo mooirooi.nl
Het Rabobank/Soapbox-felicitatieteam reikt Thomas Lemmens zijn cheque t.w.v. 500 uit voor de inrichting van zijn (studenten)kamer.   | Fotonummer: a98805
Het Rabobank/Soapbox-felicitatieteam reikt Thomas Lemmens zijn cheque t.w.v. 500 uit voor de inrichting van zijn (studenten)kamer.
Human Interest

Student wint cheque om kamer in te richten

Sint-Oedenrode - Een nieuwe inrichting van zijn (studenten)kamer ter waarde van 500 euro. Dat was de prijs waarmee Thomas Lemmens (16 jaar) uit Sint-Oedenrode verrast werd door een vijfkoppig felicitatieteam van Rabobank en Soapbox Jongerenmarketing.

Thomas schreef in voor de actie 'Geslaagd… en door' van Rabobank Hart van De Meierij, door te laten weten dat hij geslaagd was voor zijn mavo-examen. Zijn volgende doel is het te schoppen tot onderofficier bij Defensie. In huize Lemmens was het overigens dubbel feest, omdat zijn broer ook was geslaagd voor de havo.

De vlag uit
Het felicitatieteam belde in Sint-Oedenrode aan bij scholieren waar de vlag uit hing. Met regelmaat kon de geslaagde persoonlijk gefeliciteerd worden en ontving men een leuke gadget: een milieuvriendelijke sticker voor achter op de telefoon waar de bankpas in bewaard kan worden. Vervolgens werd er een vrolijke foto genomen van de geslaagde met het promoteam. De actie werd goed gewaardeerd, van uitnodigingen tot spontane huisbezoekjes tot aan de traktatie van Bossche Bollen toe. Na een tip van familie van de geslaagden zijn daarnaast de plaatselijke Jumbo en Albert Heijn nog aangedaan om de werkende geslaagden ook nog te kunnen feliciteren.

Rabobank feliciteert alle geslaagde scholieren met het behalen van hun middelbare schooldiploma en wenst hen veel succes met de volgende stap!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!