Afbeelding

Prominente plek voor brandweer op de Jaarmarkt

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Rooise brandweer heeft dit jaar een prominente plek op de Rooise Jaarmarkt. Dat is mooi, want de stand is te spectaculair om te missen! Onder het motto 'Blijf jij cool in een gepeperde situatie?' zijn ze op zoek naar nieuwe vrijwilligers en daarvoor trekken ze alles uit de kast.

Voor de brandweer staat veiligheid voor de burgers op één. Om dat te garanderen zijn ze goed geschoold en getraind, op allerlei gebieden. Daarnaast moet het materiaal tiptop in orde zijn. En dat hebben ze ontzettend veel! Op de Jaarmarkt staan zondag twee brandweervoertuigen. Iedereen mag die komen bekijken en er vragen over stellen. Behalve een HV-tent komt er ook een wrak te staan. Voorbijgangers krijgen de mogelijkheid met gereedschap te werken. Dat is reuze interessant!

Op woensdag 26 juni aanstaande vindt een informatieavond plaats voor geïnteresseerden die wellicht bij de brandweer willen. Zoveel mogelijk mensen worden uitgenodigd. Dat wordt interessant spannend, aanstaande zondag op de Rooise Markt. De brandweer heet je in ieder geval van harte welkom.