Logo mooirooi.nl
De kunstenaars zijn druk aan het verhuizen vanmiddag   | Fotonummer: 67abbe
De kunstenaars zijn druk aan het verhuizen vanmiddag
Kunst en Cultuur

Kunstenaars maken plaats voor nieuwe winkel

Sint-Oedenrode – Het is alweer drie jaar geleden dat de beeldhouwers van d'n einder het idee hadden om een lege etalage op te fleuren. Dat plan werd met gejuich ontvangen, want zeg nou zelf… een lege etalage is wel heel erg saai. Vandaag verhuisden de kunstenaars de beelden naar een nieuwe plek.

Dat komt door een dosis goed nieuws. In het pand waar voorheen Silver Factory gevestigd was, komt een nieuwe zaak. Het is nog niet bekend wat voor winkel er in gehuisvest gaat worden. Dat zal binnenkort duidelijk worden.
Zo'n tien kunstenaars van twee verschillende beeldhouwgroepen laten vanaf komende week in een andere etalage zien wat ze gemaakt hebben. Dat zal tegenover de Jumbo zijn, waar eerst Brainwash dagelijks de deuren opende. "Zo'n twee keer per jaar maken we de etalage helemaal anders. Met andere beelden en een ander thema. Dat ligt natuurlijk aan de tijd van het jaar. We moeten de voorbijgangers natuurlijk wel blijven verrassen", glimlacht Adrie Liefkens, één van de Rooise kunstenaars. Volgende week wordt de nieuwe 'showroom' ingericht.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!