KV Rooi dichtbij promotie naar topklasse

Sint-Oedenrode - Zondag 2 juni stond voor KV Rooi een belangrijke wedstrijd op het programma tegen De Horst. Er wordt nog gespeeld voor promotie. De thuiswedstrijd eindigde in een gelijkspel, dus het was zeker een tegenstander die niet onderschat kon worden.

Ondanks de hitte werd meteen veel gescoord door beide teams. Binnen vijf minuten stond er een 3-3 gelijke stand op het scorebord. Dit was ook het verdere verloop in de eerste helft. Om en om wisten beide teams de korf te vinden en werd gerust met een 6-7 tussenstand in het voordeel van KV Rooi.
De tweede helft begon KV Rooi scherper. De gecreëerde kansen werden een stuk beter uitgespeeld en afgemaakt. De verdediging had het zo goed als dicht gehouden, waardoor De Horst nog maar een keer wist te scoren. KV Rooi heeft een hele goede tweede helft gespeeld waarin de wedstrijd beslist werd. Eindstand: 7-14.
Oranje Wit, die meespeelt voor promotie, heeft verloren van de kampioen Astrantia/ONA. Hierdoor heeft Rooi het zondag 16 juni zelf in de hand om voor promotie te gaan naar de topklasse. Deze wedstrijd wordt thuis gespeeld om 13:00u. Tegen Bladella op sportpark de Kienehoef.
Het derde van KV Rooi begint deze dag met een wedstrijd om 10:30u. Bij winst is KV Rooi 3 ook kampioen. Tevens zal het seizoen afgesloten worden met een gezellige middag aansluitend aan de wedstrijden. Extra reden om de dames aan te komen moedigen!