KV Rooi laat belangrijke punten liggen

Sint-Oedenrode - Zondag 26 mei stond Astrantia/ONA op het programma voor KV Rooi. Met het kampioenschap nog in zicht zijn ook deze punten van groot belang. Astrantia/ONA staat bovenaan met 20 punten, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld. Bij winst kan KV Rooi gelijk komen en komt het kampioenschap dichterbij.

Op deze warme zondag begon de wedstrijd in Middelaar op een laag tempo. Beide ploegen konden niet tot scoren komen en het eerste doelpunt viel na 7 minuten aan de kant van Astrantia/ONA. Hierna volgden weer 10 minuten zonder doelpunten. Vervolgens wist KV Rooi ook de korf te vinden. 1-1. Astrantia/ONA wist effectiever met hun kansen om te gaan en kon daardoor uitlopen naar een 5-2 ruststand.
Na rust kwam KV Rooi iets feller uit de kleedlokalen en kon daardoor al snel de aansluiting vinden naar 6-5. Hierna wist Astrantia/ONA slimmer om te gaan met de kansen en de tijd en daardoor viel de gelijkmaker niet, maar wist Astrantia/ONA de 8-6 te maken. Hierna vielen er nog aan allebei de kanten wat goals maar wist KV Rooi niet meer het gat te dichten. Uitslag 11-8. Helaas niet de punten mee naar Rooi. Hiermee is het kampioenschap uit zicht, maar zit promoveren naar de topklasse er nog steeds in.
Aankomende zondag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma en zijn alle punten nodig op weg naar promotie. In Groesbeek zal om 13.00 de wedstrijd tegen De Horst 1 gespeeld worden. Alle support is welkom en nodig!