Logo mooirooi.nl
De veertiende editie van het Bedrijventoernooi werd gewonnen door Van der Vleuten Veevoerders.   | Fotonummer: 906262
De veertiende editie van het Bedrijventoernooi werd gewonnen door Van der Vleuten Veevoerders.

Vijftiende Jan Vervoort Bedrijventoernooi

Nijnsel - Op zondag 2 juni wordt op sportpark Den Eimert voor de 15e keer het Jan Vervoort Bedrijventoernooi gehouden, het derde lustrum dus.

Dit toernooi draait al jaren succesvol en het deelnemersveld bestaat uit teams van sponsoren die de club vaak al jaren (financieel) ondersteunen. De olympische gedachte, deelnemen boven winnen, is altijd de rode draad van de organisatie. Het is een toernooi waar bij uitstek kan worden gesocialized. Veel leden van diverse verenigingen uit Meierijstad en zelfs daarbuiten zijn van de partij en het 'vrouwenaandeel' bij de spelers neemt nog steeds substantieel toe. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld. Om 10.00 uur is het eerste fluitsignaal te horen en ergens 'midden op de middag' staan dan de finalisten tegenover elkaar. En als je eenmaal zo ver bent dan wil je ook graag die fraaie beker in de lucht houden. Er hebben zich dit jaar liefst zeventien deelnemers ingeschreven. Alle informatie over poule-indeling, wedstrijdschema en tijden zijn inmiddels terug te vinden op de website van de vereniging.
Vanzelfsprekend mogen de deelnemers en de supporters ook buiten de wedstrijden niets te kort komen; dat is een uitdaging die het catering- en animatieteam graag op zich neemt en al jaren met succes volbrengt.
Tot ziens op zondag 2 juni op sportpark den Eimert aan de Sportlaan in Nijnsel waar vv Nijnsel/TVE Reclame u van harte welkom heet.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!