Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Vijftiende OLAT Avondwandel4daagse

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 4, 5, 6 en 7 juni gaat de vijftiende Olat Avond4Daagse van start.

De start/finishplaatsen zijn: eerste dag Boskant, tweede dag Nijnsel, derde dag Olland en de vierde en laatste dag in het centrum van Sint-Oedenrode. De wandelroutes die zijn uitgezet langs bos- en zandpaden in Boskant, Nijnsel Olland en Rooi in al zijn pracht en praal en in zomerse kleuren door de (hopelijke) prachtige avondzon.
Zonder onze routebouwers kan deze A4D geen succes worden. Zij hebben gezorgd voor de mooie uitgezette routes. Met onze vele vrijwilligers die met veel enthousiasme zorgen voor het slagen van de Avondwandel4daagse 2019.
De kinderen worden niet vergeten er is een leuke puzzeltocht aan verbonden, en zijn er wel twintig prijzen te winnen.
Er staan verzorgingsposten langs en aan de route. Op vrijdag zal de finish plaats vinden op de markt in Sint-Oedenrode waarbij de rode loper niet zal ontbreken. Er zijn bloemen voor de wandelaars, en voor kinderen tot twaalf jaar een wandeldiploma. Alles onder het genot van feestelijke muziek.
We maken we met elkaar de afspraak op goed op te letten op de verkeersvoorschriften en daarbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Om te zorgen voor schone en mooie wandeldagen deponeren we onze restafval in de daarvoor beschikbare afvalbakken, zo houden we het voor iedereen vooral schoon. Onze dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Albert Heijn. Verder naar de Rabobank en adverteerders in het programmaboekje. Tevens de begunstigers en allen die de A4D een warm hart toedragen. Zij zorgen er mede voor ons te stimuleren om deze Avondwandel4daagse tot een succes en met veel plezier te kunnen blijven organiseren. De gemeenten Meijerstad en Best en Son en Breugel voor de verleende vergunningen.