Logo mooirooi.nl
Ingeborg straalt hier met haar collega's. Eigenaar Roel staat er niet bij door een zakenreis.   | Fotonummer: 0dce63
Ingeborg straalt hier met haar collega's. Eigenaar Roel staat er niet bij door een zakenreis. (Foto: Jeroen van de Sande)

Secretaresse van het Jaar 2019 is...

Sint-Oedenrode – DeMooiRooiKrant houdt ieder jaar de verkiezing Secretaresse van het Jaar Sint-Oedenrode. Donderdagochtend rond 9.15 uur stapte een delegatie van het Rooise weekblad binnen bij VDZ Trading in Nijnsel om een nietsvermoedende dame te verrassen.

"Is Roel aanwezig?" vroeg Bas van Turnhout naar de eigenaar van het bedrijf. Verschillende personeelsleden kwamen al om het hoekje kijken, want zij wisten al waar de krant écht voor kwam. Toen er wat gegiecheld werd voelde Ingeborg de Goeij van achter haar balie de bui al enigszins hangen. Ineens werd het woord op haar gericht en voor ze het wist had ze een geurige bos bloemen in haar handen, geschonken door bloembinderij De Keizerskroon.  Ingeborg de Goeij uit Heeswijk-Dinther is Secretaresse van het Jaar 2019! De redactie kreeg dit jaar een recordaantal aanmeldingen binnen. Het was lastig om uiteindelijk een keuze te maken, maar de mooie woorden van eigenaar Roel van der Zanden gaven de doorslag. Hieronder een ruime samenvatting van zijn motivatie om Ingeborg de eer te geven die ze verdient.

'Ingeborg is een echte spin in het web van ons soms behoorlijk onstuimige bedrijf. Dat blijkt wel uit het feit dat ik deze mail vanaf mijn privéadres moet sturen. Dit is de enige manier om de aanmelding geheim te houden voor haar.
Ingeborg is een vlotte dame die van doorpakken houdt en moeilijke klussen niet uit de weg gaat. Ons bedrijf is de laatste jaren gegroeid. Dit meestal met horten en stoten vanwege het projectmatige werk en Ingeborg voelt deze periodes altijd perfect aan waar de assistentie binnen de organisatie nodig is. Dit alles terwijl de administratie altijd in orde is en ze er altijd voor zorgt dat ook haar andere hoofdtaken er zeker niet onder lijden wanneer ze anderen helpt.
Ze is open, eerlijk en heeft haar eigen unieke ervaringen in het bedrijfsleven die ze ook graag deelt. Hierdoor is ze voor mij ook van grote waarde om mee te sparren over verschillende organisatorische-en administratieve zaken binnen ons bedrijf zoals ik hiervoor nooit heb gekund. Ze is in 2017 bij ons begonnen waarmee het 5-jaarsdoel wat ik heb aangegeven na het winnen van de Ondernemer van het Jaar verkiezing van twaalf personeelsleden heb gehaald. Met haar ondersteuning en de hulp bij "het organiseren van de organisatie" zijn we inmiddels aan veertien personeelsleden en groeien we in alle opzichten nog steeds ieder jaar. Daarom is Ingeborg de beste secretaresse van Sint-Oedenrode.'

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!